8 years to the day - and I still miss you

Hårtransplantation & kæresteferie


Så går turen til Tyrkiet for blandt andet at få lavet min længe ventet hårtransplantation kombineret med vores første kæresteferie.  


Det har været en vild uge – hvilket det næsten altid er op til ferier – og særligt dagene lige op til rejsen, var der for alvor tryk på mit program, som sagt i al beskedenhed, i forvejen altid er relativt tæt pakket  

Ugen der gik tog os bla. omkring:

Vega’s – min lille niece på min yngste brors side – barnedåb, hvor Rikke mødte den del af min familie og de hende – og de var selvfølgelig vilde med hende, hvilket betød utroligt meget for mig for obvious reassons.

Sommerfesten i En Procent Er Nok, som simpelthen gik så godt, hvor Rikke så fik muligheden for at gøre sig bekendt med min anden familie, nemlig det efterhånden ret velvoksne team i En Procent Er Nok og få en bedre forståelse af mit mangfoldige og for mig dybt meningsfulde arbejde i den organisation – men samtidig fik de muligheden for at møde den kvinde, som de sidste 2 mdr. helt har vendt og op ned på min tilværelse….


Og hold nu op hvor de fik mødt hinanden – armen altså 😂 Lad mig sige det sådan her, Frk. Chili bliver sent glemt i det regi 😂

 

 

Fotoshootet hvor billederne i løbet af ugen skal bruges til offentliggørelsen af formålet af de seneste mdr med træning og vægttab.

AND now – when all business has been taken care of – kan jeg på den private front gøre noget, som jeg på det personlige plan har glædet mig utroligt meget til, nemlig at tage på min første ferie sammen med hende her, som på så mange måder har pustet liv i min tilværelse.

 

1 kommentar

  • That is very interesting, You’re an overly skilled blogger.
    I have joined your feed and sit up for seeking more of your great post.

    Also, I have shared your site in my social networks

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 years to the day - and I still miss you