Hårtransplantation & kæresteferie

Beautytrips & nyt hår

Kvik ser jeg ikke ud – men det er virkelig svært ikke at have det store smil på, når man føler, at alt bare klapper 🌟

Hårtransplantationen blev veloverstået for lidt over 1 måned siden, jeg har siden “passet og plejet” mit transplanterede hår postoperativt efter forskrifterne, og jeg er nu påbegyndt PRP behandlingen, som jeg selvfølgelig har set meget frem til, og som jeg her ses i gang med under laseren her.

Selve behandlingen er faktisk ret spændende for en nørd som mig, og jeg ville kunne skrive et laaaangt opslag om det biokemiske perspektiv – men jeg vil istedet begrænse mig til den personlige oplevelse.

PRP behandlingen foretages ambulant af Sofie, den kosmetiske sygeplejerske hos Beautytrips, som både er Rikkes kollega samt veninde, men som jeg også selv så småt, er ved at lære at kende.

Helt overordnet – så føler jeg mig tryg og godt tilpas i klinikken, hvilket mine stories kommunikerer fint tænker jeg 🙂

Men der er faktisk et dybere lag forbundet hermed, som jeg synes fortjener belysning.

Processen med at lære sin behandler at kende tager tid, som den bør gøre, da der over tid er tale om udviklingen af en intim og tillidsfuld relation, hvor man kommer hinanden tæt ved. Man kan som patient meget let befinde sig i en usikker eller sårbar position, fordi man bevæger sig i ukendte farvande, og derfor har et udpræget provisorisk behov for at søge en tryg havn hos vedkommende, i hvis hænder man har placeret ansvaret.

Ovenstående proces er for mit vedkommende gået hurtigere end jeg havde regnet med, da jeg er multipelt positioneret både som patient men samtidig også Rikkes kæreste – hvorfor det er muligt for mig at indgå i fællesskabet fra flere legitime positioner.

Jeg er meget glad for den kemi, som jeg oplever med personerne i Beautytrips, – i hver deres sammenhæng.

Kemien begrænser sig ikke kun til en erhvervsrelateret kontekst hvor det handler om operationer og behandlinger, men også på det mere personlige plan, hvor jeg f.eks den ene dag sad på kontoret og talte med Mustafa (chefen for klinikken) omkring hårtransplantation – men også om det at være en familiefar – imens Isabella sad i sofaen ved siden af mig, og syntes at vi var lidt kedelige…

Det gør mig bare så lykkelig – når de forskellige tråde i mit liv på meningsfuld vis flettes så tæt sammen ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårtransplantation & kæresteferie