Beskeder som disse

Sommerferien med pigerne slutter nuDet er efterhånden sjældent, at jeg påtager mig familieretlige sager (skilsmissesager med børn involveret), men det sker i ny og næ, hvis det giver mening ift. et eksisterende klientforløb, eller hvis jeg vurderer, at jeg relativt hurtigt ville kunne bidrage til at binde den hårknude op, som disse sager stort set altid havner i.

Og det er SÅ opslidende for ikke alene klienten og dennes pårørende, men særligt for de børn hvis mantra alle messer – men ingen gør:

“Vi skal tage hensyn til barnet tarv”

Jeg tænker disse tanker nu, fordi jeg om lidt afleverer Bella (hun sover stadig) til sin mor og søster, og så holder de sommerferie i 3-4 uger, inden pigerne igen kommer på 1 uges ferie hos mig – en ordning pigernes mor og undertegnede selv har aftalt.

Der har stort set ingen konflikter været imellem os forældre i 1 1/2 år, selvom pigernes sag har været alt – og jeg mener ALT – igennem i systemet, og det tog mig næsten 2 år at vinde den.

Og det gør mig så utroligt glad, at tingene fungerer, som de gør, for lige nu er der samværsforældre (den forælder som ikke har bopælsadressen på barnet (stort set altid far)) som ikke kommer til at se deres børn i hele sommerferien, grundet muligheden for bopælsforældreren for at melde ferie i alle skoleferier – hvorefter samværet bortfalder – et kæmpe hul i systemet.

Og mit hjerte går virkelig ud til de familier, som sidder fast i disse sager, “det er noget rigtig rod”, som Rikke så Jysk altid siger, hvis hun skal beskrive noget slemt.

Når jeg afleverer Bella om lidt, så kører jeg med ro i maven, videre til et møde vedr. et nyt coachingprojekt, og bagefter henter jeg kæresten herhjem, så vi “voksne” kan nyde lidt af sommeren, “og få noget dejligt solskin på ansigtet” som Bella so eloquently puts it 🌟

En fantastisk sommer til jer alle 🌟

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskeder som disse