Fedtsugningen og næsekorrektion vellykket

Dag 1 – fedtsugning og næse korrektion

Dette billede er fra dag 1 –
Altså dagen efter operationen.

Min krop er på dette tidspunkt ikke begyndt at hæve op med væske, men det kom dagen derpå – men jeg er ret glad for resultatet – hvad synes i ?

Jeg blev spurgt ift. sårpleje, når jeg nåede til den del – hvilket jeg godt kan forstå – jeg har rigeligt med ar i forvejen og ønsker ikke flere.

Jeg var i dialog med Nathalie fra @isclinical_denmark hvor jeg (og @rikkechili ) i forvejen får alle vores hudplejeprodukter fra. Jeg forklarede Situtionen og Nathalie anbefalede samt sendte produkterne Advance superserum + Sheald, som sku være de helt rette til behandling af ar efter denne type operation, så jeg kan påbegynde behandlingen, så snart vi lander i DK

Andre gode råd eller tanker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtsugningen og næsekorrektion vellykket