Dag 1 - fedtsugning og næse korrektion

Fra Rockerborg til Christiansborg

 Vejen har været lang og vild 

Først et foretræde for retsudvalget på Christiansborg, hvor jeg præsenterede styrkerne ved et NGO baseret EXIT-program (det vi laver i #Enprocenternok) – og hvorfor vi nu er klar til en national opskalering i et samarbejde med det politiske niveau – som den sidste og afsluttende brik i et ualmindeligt kompliceret puslespi, som det har taget en årerække at sammensætte.

Jeg præciserede hvorfor vores NGO baserede EXIT-program, hverken måtte forståes som en konkurrent til eller erstatning for det eksisterende nationale exitprogram – som varetages af systemet i et samarbejde imellem politi, kommune og kriminalforsorgn – men i stedet mere meningsfuldt kunne sammenlignes hvis man stillede f.eks NGO’en Kræftens Bekæmpelse ved siden af hospitalerne.

Begge aktører bekæmper Kræft i Danmark, men begge gør det baseret ud fra hver deres strategi, metode og organisationsform – der hvor de er stærkest.

De er ikke konkurrenter til hinanden, men er begge berettiget en plads i det danske samfund – som meningsfulde aktører – med et fælles mål.

Det samme gør sig gældende her.

Blot er der ikke tale om bekæmpelse af kræft – men af kriminalitet.

Og der skal vi have alle spillere på banen.

Som i ALLE.

Jeg sluttede efterfølgende dagen af med at forelæse et par timer sammen med prof. Line Lerche Mørck for hendes kandidatstuderende på Danmarks Pædagogiske Universitet – som altid var det en fornøjelse, og de studerende var fokuserende og velforberedte.

 

Og som en fantastisk afslutning på dagen lå der denne buket smukke blomster fra min kæreste ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 - fedtsugning og næse korrektion