Listen to your enemies as well

Far til to tøser – but what to do?

Jeg har fået begge piger lidt tidligere retur på sommerferie, end jeg havde regnet med, hvilket jo bare er helt fantastisk ift. tid med

dem – men jeg har til gengæld ikke nået at planlægge nogle aktiviteter til os – så nogen gode forslag til en far med to tøser ?

Pigerne skal være her i yderligere 6 dage.

Personligt – så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at tage en overnatning i naturen, og bage snobrød, spille guitar og fortælle / læse historier omkring et bål – men da jeg aldrig selv har prøvet dette, og desuden ikke kan spille guitar, har jeg på fornemmelsen, at jeg ville være håbløst fortabt, samt at min vision af forløbet ville være en anelse mere romantiseret, end hvordan det reelt ville manifestere sig i virkeligheden 🙂

Pigerne er slet ikke bange af sig, elsker at lave (nye) ting og være sammen med andre børn / voksne – så begrænsningen er nok mere deres hønefar (eller hvad det hedder, når man som en mand er et totalt pivdyr over for sine piger ?) men jeg lover, jeg skal nok tage mig sammen.

Så pls help – enten gode råd til camping mission eller bare gode forslag til aktiviteter generelt 🕵️‍♂️🙏 #sommerferie #familie #fartiltotøser #forslag #hygge #camping #kærlighed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listen to your enemies as well